Сигнали нашого тіла: правдиві прикмети, до чого свербить права або ліва рука

Наші пращури ще здавна передбачали ті чи інші ситуації, звертаючи увагу на деякі деталі, що мали місце до цього. Багато подібних прикмет збереглися до наших часів. Вони не втратили своєї актуальності і продовжують працювати, попереджуючи нас про важливі життєві події.
Прикмети про ліву руку та їх посилення
Багато хто чув про те, що ліва рука свербить до грошового прибутку. Кажуть: "Ліву руку чесати – скоро гроші будеш рахувати". І дійсно, можна помітити, що ця прикмета правдива.
Причому чим частіше та інтенсивніше свербить рука – тим швидше ви отримаєте прибуток у вигляді готівки чи переказу на картку та тим більша буде сума. Це може бути премія, повернення старого боргу або виплата гонорару.
Вважається, що можна навіть посилити дію прикмети завдяки спеціального ритуалу. Для цього необхідно взяти в ліву руку гроші одразу, коли вона почне свербіти. Тільки це має бути не дріб'язок, а купюри будь-якого номіналу.
Інший варіант посилення дії прикмети: доторкнутися лівою рукою до правої кишені – щоб сума прибутку збільшилась.
Але у цієї прикмети є також інше значення, яке полягає в тому, що ліва рука свербить до витрат. Її можна трактувати одночасно і з боку отримання прибутку, адже витрачати гроші можливо тільки після того, як вони опиняться у вас.
У будь-якому випадку, свербіння лівої руки пов'язане з фінансами.
Прикмети про праву руку
Права рука, згідно прикмет, свербить до зустрічі і вітання з кимось. Недарма люди для вітання простягають саме праву руку. Зазвичай це пророкує приємну зустріч.
Відіграє роль і день тижня, коли свербить права рука:

понеділок – зустріч зі знайомою людиною;
вівторок – зустріч із давнім другом;
середа – нове знайомство;
четвер – можливе побачення;
п'ятниця – романтична зустріч;
субота – зустріч з коханою людиною;
неділя – зустріч із високопоставленою людиною.

За іншими значеннями, права рука свербить, коли в організмі накопичилося багато негативу. Тож варто прислухатися до такого сигналу та дозволити емоціям вийти назовні.
Якщо причина негативних емоцій криється в образі на когось, варто висловити цій людині свої почуття. Також можна записати погані думки на папері та спалити, щоб відпустити негативну енергію.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment