Афіша Театру ім. Лесі Українки на 25-28 травня

25 травня, 18:00, Основна сцена – "ШОУМЕН", мюзикл
Заснована на реальних подіях неймовірно красива казка про мрію, кохання, свободу і рівність, історія, яка органічно перемістилася з кіноекрана на театральні підмостки, захоплива музика Бенджа Пасека і Джастіна Пола, оригінальна хореографія, дивовижний вокал і яскраві акторські роботи – все це мюзикл "ШОУМЕН"!
26 травня, 18:00, Основна сцена – Франсіс Вебер "ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ", комедія на дві дії
За сюжетом група заможних парижан розважаються тим, що влаштовує вечері, на які кожен із них запрошує якогось дивака, щоб познущатися з нього і вдосталь насолодитися його безпорадністю і незграбністю. Але одного разу черговий "піддослідний" виявляється справжнім "ходячим нещастям", ось тільки обрушується це нещастя на тих, хто хотів над ним зло посміятися. У результаті цинічні розумники самі опиняються в дурнях, а дурень із добрим серцем виявляється справжнім героєм.
27 травня, 17:00, Основа сцена – Маргарита Ненашева "МЕРИЛІН МОНРО. СОЛОДЕНЬКА", моношоудрама, (16+)
Яскрава, ексцентрична, трохи примхлива… Вона чудово співала про діаманти – найкращих друзів дівчат, грала в кіно недалеких і доступних красунь із напіврозкритими губами та благаючим поглядом. Платинова блондинка з криваво-червоними губами та пустотливою родимкою, вона була предметом бажання, поклоніння і наслідування. А ще вона була звичайною жінкою з незвичайною долею і просто хотіла бути коханою. Легендарна білявка не тільки з чарівною посмішкою, але й у сльозах розпачу, слабка та сильна одночасно, у моношоудрамі "Мерилін Монро. Солоденька".
28 травня, 11:00, Основна сцена – Д. Урбан "ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР", музична казка, (5+)
Казка угорського письменника Дюла Урбана розповість про мишачих Ромео та Джульєтту – сірого мишеня Шома і білу мишку Фружі. Щоправда їхня історія на відміну від шекспірівської закінчується щасливо: сірі та білі мишачі сімейства зрештою розуміють, що, здавалося б, нездоланна перешкода – відмінність у кольорі – не може завадити закоханим бути разом. Адже всі ми живемо в одному світі, над нами одне небо, одне сонце, і всі ми любимо одне й те ж саме, боїмося того ж самого. Всі миші, наприклад, бояться кішок і люблять сир…
Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment