Важливе оновлення в “Дія”: тепер можна швидко та просто зареєструвати нерухоме майно та автомобілі

Тепер громадяни, які володіють квартирами або іншою нерухомістю а також автомобілями, можуть швидко та просто зареєструвати свою нерухомість на порталі "Дія" всього за кілька кліків.
За новою інформацією, мешканці Закарпатської, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей, а також мешканці міста Луцьк, тепер мають доступ до сервісу на порталі "Дія".
Після реєстрації ви підтверджуєте своє законне володіння нерухомістю, запобігаючи будь-яким спробам незаконного привласнення. Всі надані вами дані про нерухомість залишаються в електронному реєстрі недоторканими та неможливими до підробки шахраями.
Завдяки цьому нововведенню ви зможете уникнути зайвих клопотів та втрати часу, які пов'язані з відвідуванням різних установ для отримання довідок.
Наприклад, раніше, для отримання необхідної послуги, вам доводилося тричі відвідувати державні органи. Але тепер все стало набагато простіше – за декілька кліків ви можете відправити онлайн-заявку.
Для того, щоб отримати виплату від програми єВідновлення, необхідно зареєструвати своє житло у Державному реєстрі речових прав. І зробити це тепер легко та зручно на порталі "Дія".
Послуга була реалізована у співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP Фонду Східна Європа, яка отримує фінансування від уряду Швейцарії.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment