У Кам’янському відбувся традиційний спортивний захід – “Велодень 2023”: фото

У Кам'янському провели традиційний для міста спортивний захід – "Велодень 2023". Про це на своїй Telegram-сторінці розповів мер міста Андрій Білоусов.

Багато велосипедистів, дітей та дорослих, чекали цьогорічного відкриття сезону. Перед стартом нагородили маленьких переможців дитячих велоперегонів, провели лотерею та вручили подарунки зареєстрованим учасникам, – написав голова Кам'янського.

Учасники заходу однією дружною колоною проїхали весь маршрут та подолали дистанцію в 15 кілометрів.
Як зазначив Андрій Білоусов, всіх нас об’єднує бажання скорішої Перемоги. Цього року "Велодень" був благодійним і пройшов під гаслом: "Їдемо, допоможемо, переможемо!".

Всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку однієї з військових частин Збройних Сил України.

Дякую всім учасникам та людям, які допомагали в організації спортивного заходу: правоохоронним органам, медикам, комунальним службам, управлінню молоді та спорту, управлінню транспорту та всім іншим. Також дякую нашим автомобілістам, які з розумінням поставилися до тимчасових незручностей з частковим перекриттям руху. Низький уклін нашим захисникам, завдячуючи яким ми змогли провести цей захід. Ми сильні, бо ми об’єднані! – додав міський голова.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment