П’ять ситуацій, коли необхідно включити режим “У літаку” на своєму смартфоні

Ви можете активувати авіарежим на своєму смартфоні, відкривши шторку повідомлень і натиснувши на значок, який має вигляд літака.
Багато людей вважають, що авіарежим необхідний лише під час перебування на борту літака. Проте цей режим має широкий спектр застосувань і може бути корисним у різних ситуаціях.
У разі низького рівня заряду батареї
Якщо рівень заряду вашого смартфона опустився нижче 10%, а можливості зарядити його найближчим часом обмежені.
Слід економити заряд батареї свого смартфона, рекомендується увімкнути "авіарежим". Він усуне необхідність смартфона у пошуку мережі, що дозволить вам тривалий час користуватися гаджетом, не турбуючись про швидке розрядження акумулятора.
Проте варто зазначити, що під час використання цього режимукористувач не матиме можливості здійснювати дзвінки або отримувати доступ до Інтернету.
Необхідно швидко зарядити свій смартфон
Активування кнопки "У літаку" призводить до вимкнення багатьох фонових процесів, що майже повністю усуває споживання заряду батареї.
В результаті цього, заряджання мобільного пристрою значно прискорюється.
Необхідно скинути з'єднання
Ваш гаджет показує наявність з'єднання з мережею, веб-сторінки не завантажуються, і ви не можете здійснити дзвінок?
У такій ситуації рекомендується ввімкнути та відразу вимкнути авіарежим, що призведе до скидання з'єднання. Це може відновити нормальну роботу інтернету та мобільного зв'язку.
Перед початком гри на мобільному пристрої
Включення авіарежиму не обмежує користувача у можливості запускати ігри на своєму пристрої. Навпаки, додаток продовжує нормально функціонувати, і цікаво, що він працює без реклами.
Необхідно очистити всі повідомлення
Перед початком занять в університеті або на нараді на роботі багато людей вимикають звук сповіщень вхідних дзвінків та повідомлень. Часто доводиться проводити значний час налаштовуючи параметри та опції.
Деякі люди просто вимикають свої мобільні пристрої, але цим вони втрачають змогу використовувати додатки для створення нотаток.
Замість цього, можна просто активувати авіарежим, який вимкне всі дзвінки та сигнали, залишивши доступ до важливих додатків.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment