Притягують негатив та шкодять іншим: експерти назвали імена, якими краще не називати своїх доньок

Жінки, народжені під цими іменами, часто влаштовують скандали та погано впливають на тих, хто їх оточує.
Експерти радять не зближуватися з представницями таких імен, адже нічого доброго такі стосунки, швидше за все, не принесуть.
Інга
Сварливі та вперті, Інги вкрай рідко ідуть на компроміси, адже просто не вміють поступатися. У власних проблемах вони радше звинуватять оточення та обставини, аніж самих себе. Інги довго тримають образу, здатні на помсту та різні непередбачувані вчинки.
Ельвіра
Це жінки з конфліктною натурою, які обожнюють вияснювати стосунки. Сварка для Ельвіри – це спосіб не тільки відстояти власну позицію, але й продемонструвати перевагу над співрозмовником. Саме конфліктність не дає Ельвірі просуватися кар'єрними сходами, досягти фінансового благополуччя, будувати стосунки з чоловіками.
Мілена, Мілана
Ці жінки розпещені з самого дитинства. Через це вони виростають несамостійними, не мають власної думки та вміння приймати самостійні рішення. Вони завжди шкодують добрі слова та похвали, часом дуже ліниві.
Кіра
Вони дуже самозакохані, марнославні та егоїстичні. Їх характер дуже суперечливий: поєднання суворості з добротою, блискучого розуму з невмінням відрізняти правду від лестощів. Вони замкнуті і недовірливі, небалакучі, ніколи не показують свої справжні емоції. Кар'єра у жінок на ім'я Кіра складається вдало лише за наявності помічників.
Пекла
Стосунки з батьками у представниць цього суперечливого імені здебільшого не складаються. З юного віку Пекла виявляє запальність та впертість. У жінок з цим іменем мінливий характер: вони можуть поставити перед собою завдання і несподівано відмовитися від його виконання. Хороші господині з них виходять дуже рідко.
Варвара
Представниці цього імені – вельми неоднозначні натури. З одного боку, вони володіють сильною енергетикою, з іншого – боязкі і нерішучі. Варвари часто проявляють лінощі у роботі та егоїзм у відносинах з близькими. За зовнішньою помірністю цих жінок здебільшого прихований холодний розсудливий розум.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment