Війська рф тричі вдарили по Дніпропетровщині: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується чотириста сорок восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 20:00.
Про це повідомляє редакція 056.
Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вдень ворог тричі вгатив по Нікопольському району з важкої артилерії. Загалом випустив майже два десятки снарядів. Дісталося Мирівській та Марганецькій громадам. 
У Мирівській громаді пошкоджені багатоквартирний будинок, 11 приватних садиб, господарська споруда, пасіка, дві автівки, 6 газогонів, 7 ліній електропередач. А ще понівечені поштове відділення, два заклади культури, дитсадок, амбулаторія, сільгосппідприємство та магазин.  
У Марганецькій громаді потрощена агрофірма.  
Минулося без загиблих і постраждалих. Це головне.
Сергій Лисак побажав всім тихої ночі. 
Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що протягом дня окупанти тричі вдарили по Нікопольському району. Гатили з важкої артилерії, поцілили по Мирівській та Марганецькій громадам. 
Є руйнування. В Мирівській ТГ понівечено пошту, магазин, навчальний та медичний заклади, авто медичної допомоги, адмінбудівлю, агропідприємство. Окрім цього, пошкоджено двоповерхівку, 11 приватних осель, господарську споруду, легкову машину, пасіку, газогони та лінії електропередач. 
В Марганецькій громаді, яка під ворожий вогонь потрапила вдень та надвечір, потрощено будівлю агрофірми. Наслідки вечірньої атаки встановлюються.
Також ввечері надійшло повідомлення про обстріл з РСЗВ території Межівської ТГ, що в Синельниківському районі. Люди неушкоджені, дані щодо руйнувань уточнюються. 

"День за днем, крок за кроком ми наближаємося до нашої Перемоги. Окупанти не можуть досягнути мети на полі бою, тому вдаються до терору мирного населення. Але ми витримаємо і не здамося. 
Україна – сильна", – підсумував Микола Лукашук. 
Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment