Витерплять навіть істеричок: 5 імен найспокійніших та найстриманіших чоловіків

Експерти зазначають, що носії деяких імен мають таку здатність володіти собою, тримати під контролем емоції, проявляти врівноваженість, що їх не здатні вивести із себе навіть дружини-істерички.
Постійні крики, вимагання чогось, погрози та звинувачення на порожньому місці вони сприймають спокійно та стримано, їх терплячості можна лише позаздрити. Протилежності, як то кажуть, притягуються, тому дуже часто надто емоційні жінки випадають на долю цим смиренним чоловікам.
В'ячеслав
Чоловіки з цим ім'ям можуть стерпіти надто активну дружину. Вони добрі, розважливі, консервативні. В’ячеслави до всього підходять з гумором, тому і раптові емоційні пориви другої половинки сприймають дуже легко. Ці чоловіки ніби перебувають у стані збереження енергії більшу частину часу.
Михайло
Михайли прекрасно розуміють всі недоліки обраниці та готові заплющити очі на них. Істерична та неврівноважена жінка для цих чоловіків – як виклик та перевірка на міцність та витримку. І вони прекрасно справляються з таким викликом, загартовуючи свій характер.
Демид
Через те, що ці чоловіки не виносять рутину та одноманітність, вони хочуть бачити поряд з собою, хоч і надто емоційну та істеричну, але здатну постійно підносити якісь сюрпризи жінку. Романтичні та спокійні Демиди обирають партнерок, які максимально не схожі на них за характером, і знаходять із ними щастя.
Юрій
Суєта, галасливі компанії, зайва активність – те, чого намагаються уникати чоловіки на ім'я Юрій. Зазвичай вони вибирають професії, де потрібен мінімальний контакт з людьми. Але яскраві, активні, неординарні жінки приваблюють та манять цих чоловіків. Тому вони готові терпіти будь-які витівки істеричних коханих.
Мирон
Миронам до душі владні жінки з домінуючим характером. Вони спокійно ставляться до вибухового характеру дружини і намагаються підлаштовуватися під її активність. Але поряд з такими особами ці чоловіки можуть повністю втратити ініціативність і легко становляться підкаблучниками.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment