Міський голова Кам’янського об’їхав з перевіркою об’єкти, що ремонтуються

3 травня міський голова Кам'янського Андрій Білоусов перевірив виконання ремонтних робіт на об’єктах охорони здоров’я, освіти та культури. Про це він розповів на своїй Telegram-сторінці.

Приводимо до ладу будівлю майбутнього дитячого лялькового театру, де раніше був музей ДМК. Вже восени відкриємо новий та перший в місті культурний заклад для маленьких мешканців громади.
Докладаємо максимум зусиль, щоб покращити умови для пацієнтів, які проходять лікування в медичних закладах Кам’янського. Вперше за 130 років існування ремонтуємо КНП КМР "Міська лікарня №1", яка надає спеціалізовану психіатричну медичну допомогу мешканцям, вимушеним переселенцям та військовослужбовцям ЗСУ. В будівлях лікарні проводять зовнішні роботи та благоустрій, ремонтують внутрішні приміщення та оснащують необхідним обладнанням, – зазначив Андрій Білоусов.

Крім того, міський голова розповів, що за рахунок залучених коштів Європейського Інвестиційного банку у місті продовжують роботи з реконструкції гімназії №11 та ліцею №16. До середини вересня планують відкрити поруч із ліцеєм на проспекті Шевченка нову зону відпочинку з широким тротуаром і сквером, де жителі громади та люди, для яких Камʼянське стало другим домом, разом зі своїми дітьми зможуть відпочити у цей складний час.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment