Не зберігайте там гроші: місця в квартирі, які найшвидше перевірять грабіжники

Якщо хочете вберегти свої заощадження від непрошених гостей, забудьте про ці класичні схованки.
Гроші та інші цінні речі, які люди зберігають у себе вдома, часто стають привабливою наживою для злодіїв. І якщо тримати свої надбання у непризначених для цього місцях, можна дуже швидко їх позбутися.
Ось 10 найгірших місць, у яких можна зберігати гроші.
Вази, скриньки, горщики
У таких предметах інтер'єру зазвичай зберігають не лише гроші, а й прикраси. Швидше за все, злодії перевірять їх першими і знайдуть свою здобич.
Шафи, серванти
Ще одна суперпопулярна локація в домі, в яких люди звикли зберігати найцінніші речі. Після того, як грабіжники оглянуть усі предмети інтер'єру, в яких могли б лежати цінні речі, вони неодмінно приступлять до меблів. Хоча не виключено, що вони візьмуться за перевірку цих очевидних предметів в першу чергу.
Книги, журнали
Прикраси в них навряд чи сховаєш, а ось гроші – цілком. І якщо вам здається, що злодії не перегортатимуть всю книгу аби відшукати бажане, то ви помиляєтесь. Шукаючи гроші, ці непорядні люди з ретельністю переглянуть кожну сторінку, навіть якщо доведеться опрацювати цілу бібліотеку.
Матраци та подушки
Туди теж багато хто ховає гроші та коштовності, але злодії дуже швидко намацають неоднорідність у матраці або подушці і просто розріжуть їх. Тому і на цей спосіб покладатися не варто.
Картини та панно
Все, що можна зняти зі стіни або відірвати від неї, буде знято і відірвано. Ба більше, всі ваші картини, панно і навіть дзеркала будуть обстежені практично першими. Причому піде на це не більше 10 хвилин, адже злодії з ними довго не церемонитимуться.
Туалет та ванна
Деякі ховають гроші та прикраси у зливному бачку або у люках, розташованих у ваннах. Все це давно відомо квартирним грабіжникам і ці місця вони також не пропустять .
Побутова техніка
Якщо ви впевнені, що ваші цінні речі будуть під надійним захистом у порожнечі побутової техніки: наприклад, у системному блоці комп'ютера, морозилці, духовці або мікрохвильовій печі, ви помиляєтеся. Злодії теж думають, що це чудова схованка, з якого можна дуже легко забрати чуже добро.
Кухонні контейнери та банки
Після того, як в основних кімнатах зловмисники все перевірять, вони вирушать на кухню, де багато хто досі ховає і гроші, і цінності. Тільки злодії обов'язково перевірять вміст холодильника, баночок, контейнерів та іншого посуду.
Одяг
Не ховайте гроші та прикраси в одяг. Його також легко промацати, як і матрац із подушкою. Причому домушники, швидше за все, не гребують поритися й у брудній білизні. Тому ховати свої речі у кишенях, капюшонах чи підкладах не варто.
Куди сховати гроші?
Найкраще зберігати свої заощадження в сейфі – в ідеалі, вбудованому, із захистом другого чи третього класу. Щоб від'єднати його, злодіям доведеться повозитися, причому така робота буде досить галасливою, тому що їм доведеться зняти лист металу, потім продовбати шар бетону, а потім знову приступити до металу.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment