Перше місячне затемнення 2023-го року: коли можна буде спостерігати та що не варто робити в цей день

Зовсім скоро відбудеться перше цьогорічне місячне затемнення. У народі вірять, що супутник Землі має неабиякий вплив на людей та їхню долі. Що можна і що не варто робити цього дня, читайте далі.

Коли відбудеться місячне затемнення
Перше місячне затемнення у 2023-му році відбудеться 5 травня, у п'ятницю, і буде доволі тривалим з 17:14 до 21:30. Зазначається, що це буде найбільш тривале напівтіньове затемнення, починаючи з лютого 2017 року, а наступне подібне відбудеться аж у вересні 2042 року.
Спостерігати його зможуть у багатьох країнах світу: повністю в Азії й Австралії, а висхідне затемнення буде видно в Африці і Європі.

Як місячне затемнення вплине на людей
Затемнення 5 травня завершить перший коридор затемнень цього року. Цікаво те, що воно співпаде з повнолунням та Ретроградним Меркурієм. А от вплив Марсу і Плутону, які наразі знаходяться в керівному положенні, у період повнолуння й затемнення буде ослаблений. Такий стан речей беде зберігатись аж до 12 травня.

У цей період люди можуть бути більш емоційними ніж зазвичай. Можуть проявляти агресію і нетерпимість. Крім того, езотерики зазначають, що в такі проміжки збільшується чисельність різноманітних катастроф, будь-то техногенні чи природні.

Що не можна робити під час місячного затемнення
Зазначається, що в період місячного затемнення варто обмежити деякі власні дії. А тому не рекомендується:
починати нові справи;
їхати в подорожі;
змінювати зачіску та обрізати волосся;
проводити операції;
змінювати зовнішність за допомогою ін'єкцій або пластики.

Що варто зробити в період затемнення
Езотерики рекомендують у цей час зайнятися своєю фізичною формою та ментальним здоров'ям. Крім того, це прекрасний час навести порядок як довкола себе, так і у власних думках. Тому медитації – прекрасний варіант зайняти себе у період затемнення.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment