Афіша Театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня

4 травня, 18:00, Основна сцена – театральна провокація (18+) "ХТО Я Є?" за п’єсою Славомира Мрожека "Емігранти".
Хто я є? – таке питання рано чи пізно, в той чи інший життєвий момент ставить перед собою кожна людина. Здавалося, ніщо особливо не сприяло тому, що розмова у новорічну ніч двох чоловіків-емігрантів виведе їх на круті філософські схили.
5 травня, 18:00, Основна сцена – детектив "МИШОЛОВКА.ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ" за п’єсою Агати Крісті.
Страшна новина вражає мандрівників, які через негоду застрягли у засніженому приватному пансіоні у передмісті Лондона. В готелі має відбутися злочин, хтось із них – майбутня жертва, а хтось – убивця…

6 травня, 16:00, Камерна зала Нової сцени – комедія "ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!" за п’єсою А. Курейчика.
"Обережно, жінки!" – від чого застерігає, або до чого закликає назва цієї комедії?
Потрібно побоюватися жінок чи навпаки жінкам слід когось боятися? Питання складне, філософське, а розв'язується у виставі хоч і не просто, проте дуже весело!
7 травня, 11:00, Нова сцена – дивна історія чарівної країни "ЛЕГЕНДА НАРНІЇ" за мотивами повісті К.С. Льюїса "Лев, Чаклунка та платяна шафа" з циклу "Хроніки Нарнії".
Під час Другої світової війни у будинку старого професора, Пітер, Сьюзен, Люсі і Едмунд граються там в хованки. Сховавшись в старій шафі Люсі, а потім і інші діти потрапляють в чарівну країну Нарнію, де звірі й птахи говорять і мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми і велетні, фавни і кентаври і де раніше завжди панували любов і доброта.
Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment