Фахівці назвали причини та радять українцям не вимикати Wi-Fi на смартфонах

Для більшості людей бездротовий доступ до Інтернету став точно невід’ємним елементом рутинного життя. В умовах сьогодення дуже складно відшукати громадське місце без Wi-Fi. Попри це окремі власники смартфонів вимикають Wi-Fi на своїх гаджетах, коли виходять з дому.
Фахівці ж не рекомендують так діяти і все ж таки радять вимикати Wi-Fi лише в крайньому випадку.
Фахівці пояснюють, чому краще залишати ввімкненим Wi-Fi
Велика кількість власників смартфонів думають, що періодичне відключення Wi-Fi економить заряд акумулятора телефона. Проте фахівці стверджують, що в деяких випадках така економія точно недоцільна. До прикладу, якщо ви протягом всього дня знаходитесь вдома чи в офісі з надійним з’єднанням Wi-Fi, вам вдасться зекономити лише 5% заряду.
А якщо ж ви плануєте відправитися на довгу прогулянку або взагалі в мандрівку, то все ж краще вимкнути Wi-Fi. Зрештою, ваш гаджет весь час буде в пошуках мережі, під’єднуватись і від’єднуватись від тих мереж, які вам трапляються. Саме така поведінка вашого телефона може поглинути багато енергії.
Навіть протягом мандрівок та прогулянок є причини, чому не слід вимикати Wi-Fi. Якщо трапилось так, що ви загубили смартфон, то його легше буде знайти, якщо ввімкнений Wi-Fi. Ще одним аргументом проти його вимикання може бути постійне надходження різноманітної важливої інформації з середовища міських територій, наприклад, повідомлень про рух громадського транспорту.
Вимикання Wi-Fi в нічний час може здатись цілком логічним, бо повідомлення в Messenger можуть дратувати та не давати вам змоги добре виспатися. Але навіть у цьому випадку слід розуміти, що смартфони часто запрограмовані на оновлення програмного забезпечення в нічний час.
Саме тому, якщо не дати змоги програмному забезпеченню вночі обновитись, ваш гаджет розпочне робити це з ранку. Задля того, щоб цього уникнути, краще лишати Wi-Fi увімкненим, а докучливі повідомлення заглушити.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment