Додайте один копійчаний продукт до смаженної картоплі, щоб вона була як у ресторані

Смажена картопля є однією з найсмачніших та найпопулярніших страв. Але разом із цим дуже часто під час смаження в людей картопля або злипається, або пригорає, що точно не додає страві смаку та апетитного вигляду.
Проте є досить нескладний метод вирішення цієї проблеми без особливих зусиль та інгредієнтів. Лише знадобиться один простий продукт, який здатен перетворити звичайну картоплю на надзвичайно смачну страву.
Як правильно посмажити картоплю
Для приготування страви вам варто звичайно підготувати картоплю. Спершу почистіть та наріжте брусочками, а потім просушіть паперовими рушничками.
Весь секрет полягає в тому, щоб безпосередньо перед обсмажуванням з картоплею провести одну маніпуляцію з додаванням борошна.
З якою метою у смажену картоплю потрібно додавати борошно
У будь-яку посудину складіть нарізану картопельку та насипте туди борошно. Після цього варто все рівномірно перемішати, щоб кожен шматок картоплі був рівномірно покритий шаром борошна, а щоб страва вийшла смачнішою, можна додати ваших улюблених прянощів за смаком, але не додавайте на цьому етапі сіль.
Смажте картоплю на розпеченій пательні з олією без частого перемішування та без кришки. Лише після готовності страву можна солити.
В результаті ви отримаєте золотисту, смачну та запашну страву.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment