4 імені, під якими народжуються найбільш працелюбні жінки

Звичайно не у всіх, але у більшості панянок, яких батьки нарекли цими милозвучними іменами, проявляються такі риси характеру, як самодисципліна, цілеспрямованість та працьовитість.
Тож не дивно, що одним з пріоритетів їхнього життя є робота, якій ці жінки готові віддавати велику частину свого часу, навіть того, що призначений для відпочинку.
Марія
Це жінка зі сталевим характером і сильною волею. Якщо Марія усвідомлює, що від неї залежать ті, хто її оточує – це дарує їй відчуття власної значимості. Вона нерідко затримується на роботі допізна і бере на себе додаткові завдання, чим завойовує неабиякий авторитет у колег.
Ніна
А ось Ніна може зробити роботу головною сферою свого життя тоді, коли відчуває нудьгу в особистому житті. Саме стабільність штовхає її на пошуки адреналіну у кар'єрі. В результаті вона досягає успіху і високих заробітків.
Аріана
З дитинства Аріана відчуває неабиякий потяг до творчості. Саме у цій сфері вона реалізує себе, подорослішавши. Жінки стають трудоголіками через справжню любов до своєї справи. Витрачати час на щось інше Аріані просто шкода.
Христина
Христини з дитинства звикли ні в чому собі не відмовляти. Щоб бути щасливими, представницям цього імені потрібно багато грошей. Саме це мотивує їх працювати більше і продуктивніше.
Віолетта
Власниця цього імені вкрай честолюбна, вона прагне слави і популярності. Саме заради них Віолета готова працювати, не покладаючи рук. Ніщо так не мотивує її, як перспектива опинитися на обкладинках модних журналів.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment