Це попередження: 6 ознак того, що янгол-охоронець намагається застерегти вас від чогось

Багато хто, напевно, може пригадати дивні відчуття того, що за вами хтось спостерігає, хоча ви знаєте, що навколо нікого немає. Або коли ви раптом отримуєте відповідь на питання, яке задавали собі подумки та довго над ним розмірковували. У таких випадках ми ніби відчуваємо присутність чогось потойбічного.
Знавці езотерики говорять, що слід звертати увагу на подібне, адже це може бути знаками тих, хто піклується про нас з іншої реальності та намагається застерегти від чогось поганого.
Ось шість основних ознак того, що вам подає сигнали хтось з тонкого миру, ваш янгол-охоронець.
Дуже виразні та яскраві сновидіння
Саме через сни духовний світ часто передає повідомлення людям. З них, завдяки певним символам, образам, сценаріям, можна дізнатись про те, що у вашому житті будуть зміни. Це сни, від яких тріумфує все нутро, або мороз продирає по шкірі при одному спогаді, тому знаки з них точно не залишаться непоміченими.
Посилення всіх почуттів
Реальний світ ми познаємо через зір, нюх, дотик, смак та звук. Але якщо, наприклад, ви раптом відчули якийсь запах чи звук, яких не могло бути в даному місці, це може бути сигналом. Також це може бути дзвін у вухах, переміщення якихось фігур, помічене периферійним зором. У таких випадках езотерики радять не лякатися, а продовжувати прислухатися, бути відкритими та спостерігати, ставлячи запитання.
Збої електроніки та електрики
Електричні хвилі можуть бути сполучними між нашим та паралельним світом, тому будь-які збої бувають вираженням знаків для нас. Наприклад, якщо ваше авто не заводиться, хоча з ним все гаразд, цілком імовірно, що ваш ангел-охоронець намагається не пустити вас у дорогу саме зараз.
Відчуття незрозумілого знання
Якщо питання, яке вас довго хвилювало, раптом стало зрозумілим як божий день, то це також є ознакою втручання інформаційного потоку ззовні. Таким чином те, що раніше навіть не спадало на думку, стане підказкою для вас від ваших духовних наставників та близьких, що знаходяться по той бік.
Озноб на шкірі
Коли щось сказане навмання, якесь виражене припущення щодо незрозумілих поки обставин, викликає мурашки, відчуття морозу по шкірі або холодку по спині, це також певний знак із тонкого світу. І так, у такому разі ваше припущення відповідає дійсності.
Знаки самі впадають вам у вічі
Іноді ми ловимо себе на думці та самі розуміємо, що випадково отримуємо відповідь у вигляді пісні, що доноситься з сусіднього авто, у вигляді почутої від перехожого фрази чи прочитаного напису на білборді. Такі збіги знаків, що посилаються потойбічним світом, лише переконують, що ви на правильному шляху.
Щоб до вас було простіше дослухатися, потрібно уважніше ставитись до своїх відчуттів, прислухатися до світу навколо, налаштовуватись на взаємодію.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment