У Кам’янському тривають роботи по відновленню житлового фонду

Міський голова Андрій Білоусов поставив перед комунальниками завдання привести місто до ладу після холодів та максимально якісно підготувати Кам’янське до майбутньої зими. Значний обсяг припадає на житловий фонд, більшу частину якого обслуговує Комунальне підприємство "Добробут". Щотижня комунальники звітують про проведені роботи.
Серед важливих поточних завдань комунальників – труби. Так, по вулиці Айвазовського, 33, замінили випуск каналізації. Аналогічні роботи велися й по Прорізній, 3.
А на проспекті Свободи, 82 у трьох під’їздах оперативно замінили водозливні труби з використанням автокрану – для якіснішого результату.

За дорученням міського голови тривають роботи по відновленню житлового фонду. З потеплінням у нас основний акцент відбувається на заміну покрівлі, на відновлення і щоб наші мешканці не страждали від дощів, щоб не було затікання в квартири, – розповів Максим Логвиненко, директор КП КМР "Добробут".

Так, по вулиці Медичній, 28, 28-29 зношені та пошкоджені ділянки покрівлі демонтують, укладають нові шари євроруберойду. Згодом проведуть гідроізоляцію парапетів і примикань. А на бульварі Будівельників, 31 стартували роботи з ремонту вхідної групи та самого 3-го під’їзду. Триває підготовка підїзду до ремонту і по Артема Тесленка, 11.

Також проводяться розчищення бомбосховищ, елементарних укриттів, заміна комунікацій, ремонти під’їздів, скління, тобто, роботи тривають не припиняючись, не зважаючи на складний час, – зазначив Максим Логвиненко.

Враховуючи обсяги робіт, на допомогу комунальникам прийшли й учасники державного проєкту для безробітних "Армія відновлення".

На сьогоднішній день у нас по цій програмі 20 осіб залучено, розчищено більші ніж 30 укриттів, програма дуже кльова, допомагає, роботи тривають кожного дня, – директор КП КМР "Добробут".

За будь-якої погоди добробутівцям є над чим працювати. Протягом минулого тижня роботи велися більш, ніж на 40 адресах – заміни світильників у під’їздах, ремонти стель, відмостки, слухових вікон, ганків – комунальний фронт вимагає постійного залучення сил. Тож, працівники продовжують працювати згідно з наданим планом.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment