Презервативи у водійській аптечці: 8 нестандартних причин застосувати їх в дорозі

Якщо з усіма складовими аптечки, яку має возити з собою водій, все більш-менш зрозуміло, то наявність там презервативів викликає в декого відверте здивування та посмішку.
8 випадків, в яких водію, окрім прямого призначення, можуть знадобитися презервативи.
Фляга для води
В один презерватив можна налити до 2-х літрів води, якщо робити це обережно, помістивши його у шкарпетку. Для цього треба вимити всю змазку з презерватива, налити води та зав'язати.
Медична допомога
Це одна з найкращих альтернатив медичного джгуту, який триматиме близько шести годин без некрозу тканин, навіть якщо не послаблювати його. Також при глибоких порізах латекс дуже добре захищає від бактерій та вірусів, які можуть потрапити на рану, перетягнувши їм поріз.
Водонепроникний мішок
Все чому шкодить волога, до прикладу, сірники або документи, можна зберігати у презервативі. Також він може захистити ліхтарик, якому не до вподоби вода воду або водій знаходиться у місцях скупчення горючих газів, де одна іскра у ліхтарику може випадково призвести до вибуху.
Лінза
Щоб перетворити презерватив у лінзу, треба налити туди води, зав'язати та тримати таким чином, щоб промінь падав на підготовлений заздалегідь трут.
Трут для багаття
У якості труту презервативи теж добре працюють. Латекс добре горить, тому достатньо кинути його між тонкими сухими гілками та підпалити.
Рятувальний жилет
Для цього треба зняти штани, зв'язати штанини вузлом, надути два презервативи та теж зв'язати їх. Далі засунути у штанини ці кульки та надягнути штани на шию так, щоб вузол з них був угорі.
Вологозахисні шкарпетки
Щоб захистити ноги від вологи, одягніть презервативи поверх шкарпеток. Це збереже ноги сухими, навіть якщо взуття сильно намокне.
Поплавець
Якщо водій приїхав на риболовлю, а поплавець забув, то достатньо надути презерватив або надути його пухом рогоза. Він повністю замінить поплавець.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment