Люблять поспати: 4 знаки Зодіаку, для яких немає нічого приємнішого, ніж поніжитися в обіймах Морфея

Багато спеціалістів сходяться на думці, що оптимальна норма сну, необхідна для підтримки здоров'я та чудового самопочуття, складає приблизно 8 годин.
Але деяким людям цього явно недостатньо, і вони намагаються якнайдовше затриматись у ліжку та поніжитись в обіймах Морфея. Астрологи говорять, що такі схильності є у чотирьох знаків Зодіаку.
Тілець
Представники цього знаку відрізняються тим, що вони люблять добре виспатись, насолоджуючись м'яким ліжком, пружними подушками та теплою ковдрою. Тільців дуже важко розбудити, а після пробудження їм неодмінно потрібно дати достатньо часу, щоб прийти до тями і почати щось робити.
Лев
Ці люди дуже активні та енергійні, тому потребують гарного відпочинку та міцного сну. Вони також дуже люблять спати та насолоджуватися комфортом свого ліжка. У той же час, їм не потрібно "розгальмовуватися" після пробудження, адже вони одразу після гарного сну відчувають себе сповненими енергії.
Рак
Раки – справжні поціновувачі комфорту у ліжку та в оселі загалом. Іноді здається, що ці люди ніколи не висипаються, і у їхніх думках – тільки солодкий сон, який ніхто не потурбує. Вони навіть готові пропустити якісь цікаві події та зустрічі для того, щоб провести більше часу у ліжку.
Риби
Представники цього знаку не відмовляться поспати зайвих декілька годин, як тільки випадає можливість. Це дає Рибам можливість втекти у світ своїх ілюзій, подалі від буденності та проблем. Але коли вони прокидаються, їм буває нелегко відрізнити реальність від сну.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment