У Кам’янському урочисто привітали переможниць Чемпіонату України з пауерліфтингу

В середу, 19 травня, в Кам’янському урочисто привітали золотих медалісток, переможниць Чемпіонату України з пауерліфтингу. Всього кам’янські спортсмени вибороли там 40 нагород.

Про зустріч зі спортсменами повідомив депутат Кам’янської міськради Олександр Лукашов.

«Дівчата виграли з великим відривом від своїх суперниць. В принципі на ці змагання ми їхали явними лідерами, адже вибороли беззаперечні перемоги на двох попередніх турнірах», — розповів голова Федерації паурліфтингу Кам’янського, майстер спорту міжнародного класу, тренер вищої категорії Валентин Маліков.

В змаганнях брали участь представники майже всіх регіонів України, включаючи Донеччину і Луганщину. Всього змагання зібрали на одному майданчику майже 400 спортсменів. Перемога на відбірковому турнірі дала кам’янчанкам квиток на Чемпіонати Європи та світу, які відбудуться на початку травня і наприкінці серпня відповідно.

Валентин Маліков додав, що на час воєного стану Мінспорту призупинило фінансування участі спортсменів-юніорів у чемпіонатах. Цього разу дівчат підтримала кам’янська ГО «Бджола», забезпечивши проїзд та проживання чемпіонок.

«Підтримуємо спортсменів, які прославляють наше місто в Україні та світі. Це внесок в їхній успіх та розвиток. Вкрай важливо, що попри війну та кризу міський голова Андрій Білоусов сприяє розвитку спорту в громаді, адже кожна перемога наших чеммпіонів — надважлива», — підкреслив голова «Бджоли» в Дніпропетровській області Олександр Лукашов.

Ще новини

Leave a Comment