На “Укрпошті”, замість товару, отримали мотлох: у компанії розповіли, як діяти в такому випадку

Українці періодично скаржаться на роботу різноманітних поштових служб у державі. Не обходять подібні ситуації й головну пошту країни. Нещодавно в Facebook один з клієнтів "Укрпошти" зазначив, що йому, замість планшета, надійшла гора мотлоху. Саме тому в компанії вирішили нагадати, як діяти, якщо ваша посилка прийшла пошкоджена.
Що сталось
Як стверджував у своєму коментарі на Facebook незадоволений клієнт, замість цінного товару, йому доставили щось незрозуміле, а на пошті, до того ж, неправильно вказали вагу товару.

Після розпакування я виявив, що пакування пошкоджено (пакувальний матрас здутий), планшета нема, а замість нього вкладений різний мотлох. Посилка була опечатана скотчем митниці, але ніяких супровідних документів додано не було, – зазначив клієнт.

Також він вимагав пояснень від поштової компанії та бажав отримати відео з камер спостереження, аби зрозуміти, де зник його товар.
Що варто робити в такій ситуації
В "Укрпошті" нагадали, що клієнт має оглядати свою посилку відразу у відділенні та, за виявлення недоліків, скласти акт.

У разі виявлення недостачі, заміни, повного або часткового пошкодження або псування відправлення працівник поштового зв'язку складає акт у трьох примірниках, який підписується ним, керівником об'єкта поштового зв'язку та одержувачем. Один екземпляр акта видається одержувачу, – зазначили в "Укрпошті".

Після того, як клієнт склав акт, потрібно написати заяву, щоб в компанії здійснили службову перевірку. Так можна з'ясувати причину пошкодження, та яка сума буде компенсована.

Висунення претензій щодо питання відсутності або ж зіпсуття вкладення поштового відправлення після його одержання та розкриття вдома, на жаль, не є можливим, – додали в "Укрпошті".
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment