Найкращі українські криптобіржі – лікбез від аналітиків Traders Union

В Україні все більше людей цікавляться криптовалютою як інвестиційним інструментом та альтернативним способом зберігання заощаджень в умовах економічної нестабільності. Зростання попиту на цифрові активи закономірно стимулювало попит і на послуги криптовалютних бірж — платформ для зберігання, обміну, купівлі та продажу криптовалют.
Оскільки сфера криптобірж в Україні лише розвивається, більшість експертів радять надати перевагу закордонним компаніям, адаптованим для роботи в Україні. Вони мають солідний досвід на ринку, більш сучасні технології та гарантують високий рівень безпеки.
У Traders Union назвали найкращі українські криптобіржі — компанії, які працюють відповідно до законодавства нашої країни. Зокрема, тут передбачена можливість внесення депозиту в UAH та техпідтримка українською мовою.
Які біржі криптовалют радять TU для роботи в Україні?
До рейтингу Traders Union увійшли 9 криптовалютних бірж. Нижче наведено п'ять платформ, які посіли лідерські позиції у цьому рейтингу. Фінансові аналітики TU вважають, що в Україні найвигідніше працювати з такими біржами:

ByBit. Біржа пропонує на вибір трейдера 107 криптовалют, а також безліч деривативів, гнучкі інвестиційні рішення та розвинену реферальну програму, в рамках якої передбачено щедрі бонуси за залучення нових користувачів. Охочі можуть скористатися кредитним плечем до 1:100.

Binance. Одна з найбільших за обсягами торгів криптовалютних бірж у світі пропонує 411 валют. Висока ліквідність дозволяє біржі встановлювати низькі комісії за торгові операції. Є конвертація та P2P-обмін, універсальні інвестиційні рішення.

Kraken. Ця біржа підійде навіть інвесторам-новачкам, які не будуть мати труднощів під час використання її функціоналу. У Kraken зручний та інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс. Втім, це не скасовує необхідності навчання перед тим, як розпочати торгівлю цифровими активами. Кракен пропонує 100+ криптовалют, багато варіантів для поповнення та виводу коштів. Є торгівля індексами та позабіржова торгівля.

EXMO. Біржа ЕХМО сподобається насамперед тим, хто цінує швидку купівлю криптовалюти. Біржа надає кешбек із торгових комісій, зручний інтерфейс терміналу та оперативне поповнення рахунку. Кількість запропонованих для торгівлі криптовалют невелика порівняно з описаними вище біржами – трохи більше 60-ти. Однак це компенсується широким вибором деривативів та оперативною роботою біржі.

Huobi. Платформа відома великою кількістю активів у пулі: це 359 криптовалют та широкий вибір деривативів, також є навчальні гайди та власний торговий бот, вигідні інвестиційні програми.

TU також рекомендували ознайомитися з такими біржами, як Bitfinex, Paxful, Currency.com та StormGain. Повний рейтинг представлено на офіційному сайті компанії. У Traders Union наголосили, що рейтинг не є рекламою чи однозначною рекомендацією до співпраці, всі рішення на ринку криптовалют залежать тільки від власника криптовалюти, трейдера, інвестора та залишаються його відповідальністю.

Ще новини

Leave a Comment