Невиправні мамині синки: імена чоловіків, у яких явні проблеми з самостійністю

Через надмірну прив’язаність до матері, деяким чоловікам буває важко приймати власні рішення та жити на власний розсуд. Якщо шукаєте собі рівноправного партнера, який не залежить від маминої думки, краще уникайте власників цих імен.
Костянтин
Нерозривний зв'язок зі матір'ю ці чоловіки зберігатимуть завжди. Сепарація, призначена для підліткового віку, серйозно запізнилась.
Експерти радять не дивуватися, якщо доведеться все життя спостерігати неадекватне поклоніння матері у всьому, хоч вона може бути абсолютно далека від ідеалу.
Ілля
Матері все життя ставляться до таких чоловіків як до маленьких хлопчиків, про яких постійно потрібно дбати і виконувати всі їхні забаганки. Якщо сподіваєтеся, що він "переросте", то дуже глибоко помиляєтесь і обов'язково доведе протилежне.
Кирило
Такі чоловіки егоїстичні та самовпевнені. Вони вважають, що їм всі довкола винні. Вільний час воліють присвячувати матері, яка обирає йому дівчину та диктує як поводитися.
Матвій
Цей чоловік по-дівочому вразливий і цілком залежить від матері. Багато років такі чоловіки не можуть влаштувати своє особисте життя, тому що матері не подобаються супутниці.
Тимофій
Власники цього імені з дитинства оточені увагою та турботою. Їхні люблячі мами сильно піклуються про них і не дозволяють допомагати по дому.
Тимофії виростають несамостійними. Тому навряд чи вони зможуть стати повноцінними партнерами, з якими можна порівну ділити всі обов’язки та відповідальність.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment