Дієві поради для ідеальної білизни: як відмити пожовтіле підвіконня

Впоралися з віконною рамою та шибами за лічені хвилини, а на етапі підвіконня щось пішло не так? Якщо відмити підвіконня не вдається через застарілі плями та бруд, що в’ївся, ми знаємо, як вам допомогти.
Для вирішення цього завдання вам знадобляться підручні домашні засоби та трохи завзятості.
Як впоратися з застарілими плямами та іншими видами забруднень на підвіконні?
Долаємо жовтизну
Якщо у вашому розпорядженні є кисневий відбілювач у формі гелю, то змішайте його з рідиною для посуду та розітріть цим засобом жовту пляму.
Також можна скористатися перекисом водню. Розподіливши його на губці – просто протріть підвіконня.
І останній варіант боротьби з жовтизною – сода і оцет. Суміш цих двох речовин може виштовхнути жовту пляму з поверхні підвіконня.
Усуваємо почорніння
Досить часто на пластикових вікнах можна помітити конденсат. Коли це явище довго знаходиться на вікні – воно може викликати чорні плями. Боротися з ними допоможуть такі засоби, як оцет, перекис водню, мідний купорос або кислоти (борна, лимонна). Хтось стверджує, що користуватися цими засобами можна поодинці, проте також можна змішати.
Позбуваємося бруду, що в'ївся
Застарілі плями виведе оцет із содою. На плями і забруднення необхідно буде нанести тонкий шар соди і розтерти губкою. Якщо не подіє – необхідно змішати оцет з содою і дати засобу усунути стійкі плями з вашого підвіконня.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment