5 подарунків на новосілля, які можуть принести нещастя

Шукаєте вдалий подарунок на новосілля? Якщо бажаєте, щоб вашим близьким жилося затишно і щасливо у новому помешканні, оминайте увагою ці речі!
Дзеркало
Сакральний предмет, з яким пов’язана величезна кількість прикмет. Тим, хто переїжджає в нове помешкання, краще не дарувати старе дзеркало, адже вважається, що воно зберігає енергетику всіх людей, які коли-небудь в нього дивилися.
Гострі предмети
Дарувати на новосілля ножі, виделки, загострені предмети інтер’єру та подібні речі теж – не найкраща ідея. Вважається, що такі речі принесуть у житло сварки, скандали, конфлікти, які можуть дійти і до рукоприкладства.
Гаманець та гроші
Такі подарунки можуть принести своїм власникам безгрошів’я у найближчому майбутньому.
Прикраси з перлів
Хочете здивувати дорогу вашому серцю жінку і подарувати щось, що не стосується побуту, наприклад прикраси? Непогана ідея. Тільки, будь-ласка, не купуйте дорогоцінності з перлів. Бо хоч вони і виглядають елегантно та красиво, та цей дорогоцінний камінь, за переказами, символізує жіночі сльози.
Годинник
Подарунок, який можна назвати найбільш недоречним у цьому контексті – це годинник. Кажуть, що подарований годинник — це відлік часу життя, що залишився. Тому краще не треба.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment