Приміщення дитячої стоматології Камʼянського відремонтовано

Приміщення дитячої стоматології, яке знаходиться по проспекту Т. Шевченка, 31/32 у Кам’янському повністю відремонтували. Оновили  фасад, вікна, комунікації, кабінети та замінили систему опалення. Це перший ремонт приміщення за весь час його існування – майже 90 років.

Також для лікарні придбали сучасне медичне обладнання: стоматологічні установки, панорамний та дентальний рентген апарати, інструменти, цифрове та комп’ютерне забезпечення, меблі та багато іншого.

Бюджетний медичний заклад, який  відкрили після ремонту, обслуговує населення правобережної частини міста та за рік надає більш ніж 30 тисяч послуг мешканцям та вимушеним переселенцям.

У закладі працюють досвідчені лікарі, які надають фахову ургентну терапевтичну стоматологічну допомогу дітям та дорослим пацієнтам.

Міська рада Камʼянського працює за всіма напрямками, співпрацює з міжнародними організаціями, приймає участь у конкурсах Європейського Інвестиційного банку та намагається зробити все, щоб кожен медичний заклад нашого міста мав сучасний вигляд та високий рівень оснащеності.

Ще новини

Leave a Comment