Парки культури та відпочинку Кам’янського готуються до відкриття сезону

За дорученням міського голови Андрія Білоусова на двох основних місцях відпочинку городян у центрі та на лівобережжі було проведено великий обсяг робіт – від необхідного ремонту зон розваг до впорядкування зелених зон. Напередодні відкриття основні роботи завершено.
Міський парк культури й відпочинку – одне з найбільш затишних місць посеред центру Кам'янського, де пишна зелень не просто прикраса, а необхідність промислового міста.

Тож щовесни один з основних напрямів роботи у парку – це оновлення насаджень.
Цього разу традиційно обрізають давні дерева, прибираючи засохлі чи небезпечні гілки.
А разом з тим висаджують нових красенів. Тож незабаром мешканці та гості міста зможуть побачити новинки: хвойні дерева. У парку вони створять тінисті локації й тішитимуть містян зеленню цілий рік.

Паралельно з цим були проведені ремонтні роботи спортивних майданчиків, щоб молодь мала змогу безпечно тренуватись та кататись.
Також почали ремонт мотузкового парку для розваг кам'янчан. Згодом усі бажаючі матимуть змогу активно провести час.
У парку також з'явились і нові елементи декоративного оздоблення.
У Лівобережному парку робота теж кипить: встановлюють гойдалки та ігровий будиночок.
Крім того, повертають до роботи й улюблені атракціони.
Святкове відкриття заплановано на 1 квітня. У парк правобережжя мешканців запрошують на 13:00 годину, а лівобережжя – на 15:00.
Парки культури й відпочинку шанує не одне покоління жителів міста, а для гостей вони встигли стати місцем затишку та релаксу.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment