Комунальне підприємство Добробут продовжує надавати послуги у непростий воєнний час

Перші сухі та теплі весняні дні поклали старт початку багатьох робіт у нашому місті. Комунальники працюють на вулицях та безпосередньо у житлових будинках.
Комунальне підприємство Добробут продовжує надавати послуги у непростий воєнний час і вже має чималий план робіт до кінця теплого сезону, щоб ретельно обстежити та підготувати до зими житловий фонд міста.
Добробутівці працюють за щільним графіком. У новому сезоні завдань додалося. Максим Логвиненко, директор КП КМР «Добробут» коментує:

На цей рік заплановано великі об’єми по ремонтним роботам. Близько 11 тисяч тільки м’якої покрівлі збираємось замінити. Близько 80 під’їздів відремонтувати, порядка 6-8 тисяч метрів погонних збираємось міжпанельних швів відремонтувати. На сьогоднішній день вже відремонтовано 1600 м’якої покрівлі, вже близько 300 квадратів шиферної покрівлі ми переклали. 947 метрів погонних ми відремонтували міжпанельних швів.

До цього всього також додаються поточні роботи. Одна з частих проблем житлового фонду – каналізація.
Максим Логвиненко додає:

Заміни випусків у нас в планах. Тому що ми кожен день стикаємось з тим, що каналізація є невід'ємний елемент нашого побуту, тому хочу звернутися до кожного громадянина, щоб нагадати про те, що правила поводження з каналізацією – це дуже важливо, не потрібно туди висипати наповнювачі для тварин, бумажки, об’їдки і так далі…Для нас все важливе – як покрівля, так і комунікації, водопостачання, каналізація, це все важливе і є невід’ємним елементом побуту наших громадян. Все проходить під контролем та розпорядженням міського голови, у плідній співпраці ми виконуємо його доручення.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment