Біатлон: на Кубку світу відбулися перші дві естафети нового сезону

У фінському Контіолахті, де триває перший етап Кубка світу з біатлону, 1 грудня відбулися естафети серед жінок і чоловіків.

Українська жіноча збірна, яка в цій гонці складалася з Дарʼї Блашко, Анни Кривонос, Олени Білосюк та Ірини Петренко, впоралася зі стрільбою (використавши всього пʼять додаткових патронів на 40 мішеней), але багато програла на дистанції – всього лише 15-й результат із майже восьмихвилинним відставанням від переможниць. Виграли естафету шведки, другими стали німкені, третіми – норвежки.

Українські чоловіки (Артем Прима, Дмитро Підручний, Богдан Цимбал і Антон Дудченко), хоч і використали забагато додаткових патронів (13), усе ж виступили краще, посівши девʼяте місце з відставанням 2 хвилини 48,8 секунди від норвежців, які виграли естафету. Другою стала команда Німеччини, третьою – Франції.

Перший етап Кубка світу продовжиться в суботу, 3 грудня. Тоді відбудуться перші в сезоні спринтерські гонки серед чоловіків і жінок.

Біатлонний стадіон у Контіолахті, Фінляндія, архівне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Троє українців фінішували в заліковій зоні в першій гонці Кубка світу з біатлону

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !

Ще новини

Leave a Comment