Гуртожитки «ДМК» передано на утримання комунальному підприємству «Добробут»

На баланс міста Камʼянське передаються 5 гуртожитків без виконання капітальних ремонтів, які раніше були на балансі «ДМК». Згідно рішення суду від 08.12.22 дані гуртожитки повинні бути прийнятими у власність міста на найближчому засіданні сесії Кам’янської міської ради.

Серед гуртожитків, де мешкає найбільше людей – дві дев’ятиповерхівки у селищі Будівельників по вулиці Астраханській.

Сьогодні, 8 грудня, було проведене екстрене засідання комісії ТЕБ та НС, на якому прийнято ряд рішень, а саме:

  Функції управителя переданих гуртожитків передано комунальному підприємству Камʼянської міської ради «Добробут;

  Комунальному підприємству «Аульський водовід» заборонено відключення мешканців даних гуртожитків від водопостачання та водовідведення до моменту укладення з ними персональних договорів;

  відтермінувати ДТЕК відключення місць загального користування від електропостачання до укладення КП КМР «Добробут» відповідного договору по містам загального користування.

Також сьогодні, 8 грудня, керівником департаменту ЖКГ міськради спільно з керівниками задіяних комунальних підприємств було проведено виїзну зустріч з мешканцями даних гуртожитків. За результатами зустрічі, не чекаючи офіційного рішення сесії, дані гуртожитки будуть забезпечені всіма необхідними комунальними послугами вже відзавтра, з 09.12.2022 року.

За попередніми підрахунками, щоб утримувати на базовому рівні ці будівлі, Кам’янському доведеться виділити із міського бюджету не менш ніж 10 мільйонів гривень.

Ще новини

Leave a Comment