Міська рада Камʼянського затвердила алгоритм дій у разі повторного блекауту

Під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 грудня, було затверджено порядок дій заступників міського голови, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Кам’янської міської ради та підвідомчих підприємств та служб, суб’єктів господарювання всіх форм власності у разі повторного блекауту.

Наразі, у протоколі прописано чіткий алгоритм дій в умовах повної відсутності електроенергії та виконання необхідних підготовчих заходів, а саме: придбання генераторів, «старлінків» та необхідних речей для «пунктів незламності», створення запасів паливно-мастильних матеріалів, ліків, продуктів харчування для забезпечення автономної роботи підприємств, задіяних в процесі відновлення тепло- та водопостачання, лікарень, магазинів, аптечної мережі тощо.

Також з енергетиками узгоджено чіткий порядок підключення до живлення об’єктів критичної інфраструктури, медичних закладів, хлібозаводів тощо.

Ситуація змінюється щохвилини, представники міської ради повинні бути готові діяти чітко і злагоджено будь-якої миті, тому за кожним пунктом протоколу закріплена відповідальна особа.

Ще новини

Leave a Comment