ЧС-2022: Марокко виграє групу F, Хорватія витискає з турніру Бельгію

Збірна Марокко з футболу посіла перше місце в групі F на чемпіонаті світу, що триває в Катарі. Команда Хакіма Зієша і Юссефа ен-Несірі в останньому турі перемогла збірну Канади – 2:1.

Зієш і ен-Несірі відзначилися на 4-й і 23-й хвилинах, але за кілька хвилин до перерви Наєф Агуерд забив у власні ворота. В другому таймі взяття воріт не фіксувалося.

У паралельному матчі грали хорвати і бельгійці. Лише перемога давала команді Кевіна де Брюйне право на вихід до плей-оф, натомість фіналістів попередньої світової першості влаштовувала і нічия. Результатом зустрічі стала мирова угода без забитих мʼячів – 0:0.

Марокканці набрали 7 очок, хорвати – 5, бельгійці – 4, канадці програли всі три поєдинки.

Суперники збірних Марокко і Хорватії визначаться близько 23:00 за Києвом, коли в групі Е завершаться матчі Коста-Ріка – Німеччина та Японія – Іспанія.

Кадр із церемонії відкриття турніру, який приніс уже багато сенсацій ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ЧС-2022: Австралія сенсаційно виходить до 1/8 фіналу

30 листопада з групи С до числа учасників 1/8 фіналу приєдналися Аргентина та Польща. В останньому турі команда Мессі переграла поляків (2:0), але збірна Мексики не змогла скористатися шансом – перемоги над Саудівською Аравією 2:1 не вистачило для того, щоб випередити конкурентів.

Аргентинці набрали 6 очок, поляки і мексиканці – по 4 (команді з Америки треба було забити на гол більше), Саудівська Аравія залишилася з 3 балами.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !

Ще новини

Leave a Comment