ЧС-2022: Австралія сенсаційно виходить до 1/8 фіналу

Збірна Австралії з футболу вперше у своїй історії вийшла до стадії плей-оф чемпіонату світу. Австралійці спромоглися мінімально перемогти півфіналістів чемпіонату Європи, команду Данії, – 1:0.

Єдиний гол на 60-й хвилині в контратаці забив Метью Лекі.

В іншому матчі групи D також було зафіксовано несподіваний результат – збірна Тунісу переграла команду Франції також із результатом 1:0 (голом на 58-й хвилині відзначився Вахбі Хазрі). Для чемпіонів світу цей поєдинок не мав турнірного значення, вони вже після двох матчів гарантували собі перше місце, тому грали фактично резервним складом. Натомість команда Тунісу в разі нічиєї в паралельному поєдинку вийшла б до плей-оф замість австралійців.

У підсумку в групі D команди Франції та Австралії набрали по 6 очок, тунісці – 4, данці – 1.

FBL-WC-2022-MATCH01-QAT-ECU ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ЧС-2022: Нідерланди та Сенегал вийшли до плей-оф

29 листопада на чемпіонаті світу визначилися перші пари учасників плей-оф. Із групи B до 1/8 фіналу вийшли команди Англії та США (в останньому турі англійці розгромили Уельс – 3:0, а американці здобули важку перемогу над Іраном – 1:0).

3 грудня американці зіграють із командою Нідерландів, яка посіла перше місце у квартеті А, 4 грудня англійці змагатимуться зі збірною Сенегалу, вона стала другою в групі А.

Французи та австралійці чекають на своїх суперників із групи С, в якій останній тур розпочнеться о 21:00 за Києвом.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !

Ще новини

Leave a Comment