У Кам’янському опалювальний сезон розпочнеться з 1 листопада

Камʼянське буде з теплом вже з 1 листопада. Проект рішення виконкому щодо початку опалювального сезону 2022/23 років сьогодні, 20 жовтня, було оприлюднено на сайті Кам’янської міської ради. Згідно з документом, в першу чергу теплову енергію подаватимуть до лікувальних та навчально-виховних закладів.

Рішенням також визначаються відповідальні за прийняття теплоносія мешканцями житлових будинків, подачу теплоносія до точки розмежування, забезпечення теплопостачання закладів освіти та охорони здоров’я, своєчасне усунення аварійних ситуацій тощо.

Кам’янському відділенню АТ «Дніпропетровськгаз» рекомендовано забезпечити безперебійну подачу газу, Кам’янському ОРЕМ АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі» та Кам’янському ВКГ КП ДОР «Аульській водовід» – забезпечити безперебійне електропостачання та водопостачання житлових будинків, будівель закладів освіти та охорони здоров’я, Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради – координувати роботу щодо надання послуг з централізованого опалення.

Ще новини

Leave a Comment