У Камʼянському оновили склад Молодіжної ради

Молодіжна рада Кам’янського – це інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей. Координація діяльності ради здійснюється управлінням молоді та спорту Кам’янської міської ради.

З метою забезпечення ефективної діяльності Молодіжної ради Кам’янського, щорічно, протягом вересня відбувається оновлення складу ради. 

Щоб сформувати дієвий склад ради, цього року управлінням молоді та спорту міської ради спільно із керівним складом Молодіжної ради відбір нових кандидатів на вступ до лав ради було проведено три етапи, зокрема:

  • з 01.09.2022 до 18.09.2022 було оголошено набір до лав Молодіжної ради (всім бажаючим необхідно було заповнити онлайн-заявку на вступ до ради);
  • 28.09.2022 при організаційній підтримці управління, в музеї історії міста, було проведено звітну конференцію Молодіжної  ради,  на яку були запрошені кандидати на вступ до Молодіжної ради, а також  заступники директорів з виховної роботи закладів вищої та професійно-технічної освіти міста. Всіх присутніх познайомили з роботою Молодіжної ради. Учасники мали змогу поспілкуватись з керівним складом ради, поставити питання стосовно діяльності ради та остаточно (особисто для себе) вирішити, чи потрібно вступати до Молодіжної ради Кам’янського;
  • 30.09.2022 та 03.10.2022 в управлінні молоді та спорту міської ради було проведено індивідуальні співбесіди із кандидатами на вступ до лав Молодіжної ради Кам’янського.

Цього року на вступ до Молодіжної ради було подано 80 заявок від молоді Кам’янської міської територіальної громади – це вмотивована молодь, яка прагне змінювати життя громади Камʼянського на краще.

За результатами відбору до оновленого складу Молодіжної ради увійшло 51 особа, з них: 21 особа – це члени ради, які раніше здійснювали діяльність в Молодіжній раді, 30 осіб – новообрані члени ради.

Вже в жовтні 2022 року новообраним членам Молодіжної ради буде вручено посвідчення члена Молодіжної ради Кам’янського.

Ще новини

Leave a Comment