КП «Добробут» проводить масштабні роботи з ремонту житлового фонду

Так, наприклад, проводиться заміна перекриття в багатоповерховому будинку за адресою бульвар Героїв, 28. 

Як розповів директор комунального підприємства «Добробут» Максим Логвіненко, до руйнування плити перекриття призвели ще заводські дефекти конструктивних елементів будівлі. У підсумку це спричинило постійні підтоплення 7, 8 та 9 поверхів.

Люди звернулись до «Добробуту», і там відреагували. У четвер, 11 серпня, біля будинку вже працюють спецтехніка (висотний кран, бетонозмішувач) та люди з необхідним обладнанням. Стару плиту була демонтовано, її замінили на нове перекриття.

«Під час обстеження будинків по зверненням мешканців за адресою: бульвар Героїв, 28, було виявлено руйнування перекриття. Як ми встановили, основною причиною пошкоджень були дефекти, котрі виникли ще під час виготовлення цих плит. Було прийнято рішення демонтувати старі, зробити новий металевий каркас та залити нове перекриття. Після завершення цих робіт буде покладено новий утеплювач та зроблено гідроізоляцію», – розповів директор КП «Добробут» Максим Логвіненко. За його словами, нове перекриття прослужить мешканцям десятки років. 

Місцеві мешканці вдячні за небайдужість КП «Добробут» до цієї серйозної проблеми. 

Ще новини

Leave a Comment