У Кам’янському відремонтували два поверхи закладу швидкої допомоги

У Кам’янському завершився ремонт другого та третього поверхів в міській лікарні №8 швидкої медичної допомоги. За рахунок місцевого бюджету в закладі повністю оновили відділення політравми, гінекології та ортопедо-травматології.  

Навіть в такий складний час, спрямовуються зусилля аби створити гідні умови для людей, які лікуються в медичних закладах Кам’янського. Слід зауважити, у міський лікарні швидкої медичної допомоги за останній час було проліковано близько тисячі військовослужбовців, переселенців та мешканців міста.

Більш того, медзаклад отримав нове обладнання від групи Метінвест та Фонду Ріната Ахметова, а саме: мобільний цифровий рентгенографічний апарат вартістю 1,8 мільйони гривень. Новий рентген має понад 900 анатомічних програм, що дозволяють виконувати складні рентгенографічні обстеження. 

Гендиректор МЛШМД Ростислав Винар розповів, що новий рентген-апарат дозволить робити обстеження прямо в палатах, що надважливо при лікуванні поранених. 

За словами мера Андрія Білоусова, це вже 11 поставка допомоги, яка надходить до закладів міста у вигляді ліків, приладів та матеріалів на загальну суму 16 млн. гривень. 

Андрій Білоусов висловив подяку Рінату Ахметову та керівнику «Каметсталі» Дмитру Липпі за постійну допомогу місту та базовій лікарні. 

«Сьогодні відкрили відремонтовані відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Вони вже працюють, і тут лікуються наші поранені бійці, переселенці, мешканці нашого міста. Окремо хочу подякувати фонду Ріната Ахметова, керівнику підприємства «Каметсталь» Дмитру Липпі за те, що вони постійно допомагають нашим медичним закладам та місту», – сказав міський голова.

Очільник міста разом з начальником районної військової адміністрації Олегом Гапічем провідали бійців, які проходять лікування, побажали їм скорішого одужання та Перемоги нам усім!

Ще новини

Leave a Comment