Рух у Кам’янському стає безпечнішим

У Кам’янському продовжують обладнувати світлофорами всі аварійно небезпечні перехрестя. Так, нещодавно був встановлений та запущений в експлуатацію світлофор на аварійно небезпечному перехресті проспекту Аношкіна з вулицею Республіканською. 

26 липня стартували роботи по встановленню світлофорних комплексів на трьох останніх найбільш аварійно-небезпечних перехрестях нашого міста: перехрестях вул. Грушевського/Слісаренка/Ніколенка (Димитрівський ринок) та проспекту Конституції з вул. Чорновола. Фінансування важливих для безпеки громадян робіт вдалося провести спонсорським коштом. 

Отже, світлофорний комплекс на перетині вулиць Михайла Грушевського та Сергія Слісаренка планують запустити до кінця наступного тижня. 

Також до кінця серпня новий світлофорний комплекс, який складається з 8 транспортних, 6 пішохідних та 2 трамвайних світлофорів, запрацює на перетині проспекту Конституції  та вулиці В’ячеслава Чорновола.

Хід виконання робіт проінспектував мер міста Андрій Білоусов, який повідомив, що після їхнього завершення в Кам’янському світлофорними об’єктами будуть обладнані всі аварійно небезпечні перехрестя.

Ще новини

Leave a Comment