Благодійний футбольний турнір у рамках «Марафону світу» стартував у Кам’янському

На стадіоні школи №18 відбулося урочисте відкриття чергового благодійного турніру з футболу на підтримку ЗСУ. В рамках «Марафону світу» 1 червня відбулися перші матчі групи «А».

Відкрив змагання голова Кам’янської Федерації футболу, начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, з вітальними словами до учасників турніру звернулися директор ЗОШ №18 Світлана Лейва, ветерани футболу, представники Молодіжної ради міста.

Отже, 12 команд промислових підприємств та аматорських колективів зіграють в одне коло у групах. У 1/4 фіналу вийдуть по дві команди, які займуть 1 та 2 місце, до них приєднаються дві найкращі команди, які займуть треті місця. За підсумками всіх ігор будуть нагороджені команди-призери та усі футболісти.

По ітогам змагання команда «ПМГУ Метінвест Промсервіс» виграла у «Южкокс» з рахунком 6:1, команда СК «Тайм» поступилася з рахунком 0:3 команді «Дзержинець».

Також не обійшли увагою юних вболівальників, Едуард Коряк зробив їм сюрприз, він вручив синьо-жовті прапорці й солодкі подарунки.

Ще новини

Leave a Comment