Тисячі людей отримують допомогу продуктами та медикаментами у Кам’янському

Цьому активно сприяє місцева влада, підприємства, мешканці та молодь нашого міста.

5 тисяч продуктових наборів у рамках проекту «Рятуємо життя» надійшло днями до «Центру надання соціальних послуг» Кам’янської міськради. Вони будуть розподілені між вразливими категоріями населення: людьми, які обслуговуватимуться терцентрами вдома, городянами з інвалідністю, самотніми матерями, опікунами, малозабезпеченими та тими, хто знайшов притулок у міських гуртожитках та терцентрах.

Крім цього, влада Кам’янського, спільно з «Метінвест», продовжує створювати комфортні умови для переселенців. Для організації спальних місць постраждалим від війни людям, у терцентр було завезено 1500 матраців, 1500 подушок та 1500 ковдр.

Гендиректор підприємства «Каметсталь» Дмитро Ліппа висловив сподівання, що їхні спільні з мером Андрієм Білоусовим зусилля дозволять зняти з людей фінансове та інші види навантажень, які лягли на них через війну.

Мер Кам’янського подякував Рінату Ахметову і Дмитру Ліппу за допомогу, що надається місту, повідомивши, що продуктові набори будуть видаватися вже з сьогоднішнього дня.

Не залишаються осторонь волонтерської діяльності наші медики та молодь.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я, лише останнім часом до міських лікарень із різноманітних причин звернулося понад 2 000 переселенців.

За активної участі волонтерів «Центру молодіжних ініціатив» було розподілено гуманітарну допомогу для переселенців, яка надходила до центру від двох міжнародних організацій (Датської ради у справах біженців (DRC) та Stabilization Support Services).

Люди отримали набори з предметами для формування домашньої аптечки та гігієнічної продукції.

Андрій Білоусов подякував усім, хто не залишається осторонь у ці складні для України дні. Кам’янське сьогодні допомагає тисячам людей.

Ще новини

Leave a Comment