Кам’янське допомогло Верхньодніпровській громаді з придбанням та встановленням ДОТу

Районний штаб територіальної оборони Кам’янського району постійно працює над зміцненням обороноздатності, таким чином за його рішенням місто Кам’янське допомогло Верхньодніпровській територіальній громаді у придбанні та встановленні доту.

Територію тергромади відвідали міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч та голова Верхньодніпровської ОТГ Геннадій Лебідь, які оглянули об’єкт.

“Разом з начальником Кам’янської військової адміністрації Олегом Гапічем та головою Верхньодніпровської ОТГ Геннадієм Лебедем побували на території Верхньодніпровської територіальної громади Кам’янського району. За рішенням районного штабу місто допомогло в придбанні та встановленні ДОТу на визначеному військовими місці. Разом до Перемоги!”

Нагадаємо, що виробництво залізобетонних дотів із подвійним металевим армуванням та амбразурами для ведення вогню налагодили на одному з підприємств Кам’янського району. Фортифікаційні споруди вагою понад 20 тонн здатні витримати обстріли з важкого озброєння і є захистом від вибухових хвиль.

Ще новини

Leave a Comment