До Дня Європи у Кам’янському організують квест «Україна – це Європа»

Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради проведе історико-патріотичний квест присвячений Дню Європи в Україні, що відзначається 21 травня. З нагоди свята  оголошується початок реєстрації команд на участь в квесті «Україна – це Європа».

Таким чином Управління молоді та спорту прагне нагадати кам’янчанам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається в серці кожного з нас, і ми її частина.  

“На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію і те, що найголовніше – наше спільне майбутнє та справедливе бажання України зайняти гідне місце серед провідних європейських країн”, зазначається у зверненні.

Всі бажаючі (ініціативні групи по 5 осіб), віком від 16 до 35 років (включно) мають змогу позмагатися між собою за звання «найрозумніших», «найшвидших», «найвеселіших» європейців. 

Та команда, яка найкраще знає європейську та українську історію та швидше за всіх виконає завдання квесту отримає звання «Переможця історико-патріотичного квесту «Україна – це Європа» та цінні подарунки від міського голови Андрія Білоусова.

Зауважимо, обов’язкова умова участі в квесті для команд – мінімум один на команду телефон із гарною камерою, повністю зарядженою батареєю та можливістю сканувати QR-коди.

Квест відбудеться цієї п’ятниці, 20 травня, о 15:00. Його старт та фініш проходитиме на площі Петра Калнишевського.

Зареєструвати команду можна за посиланням. Останній день реєстрації – 18.05.2022.

Захід організований управлінням молоді та спорту спільно з Молодіжною радою міста за підтримки міського голови Андрія Білоусова.

Ще новини

Leave a Comment