Затверджено нового керівника Департаменту з гуманітарних питань

Департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради очолила Рева Наталія Василівна. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Білоусов. Сьогодні нового директора презентували педагогічним колективам.

«Нещодавно освітня галузь Кам’янського зазнала тяжкої втрати. 19 квітня зупинилося серце Тетяни Яківни Онищенко, чудової людини, педагога та керівника, яка усе своє життя присвятила розвитку освітньої галузі та вихованню підростаючого покоління. Пам’ять про цю чудову людину назавжди залишиться в історії нашого міста та в наших серцях. Але життя триває, треба йти далі – зазначив Андрій Білоусов. 

– Наталія Василівна – спеціаліст вищої категорії, досвідчений педагог, вчитель-методист з багаторічним стажем роботи. Вона є творчою та креативною особистістю, не боїться відповідальності та активно працює над впровадженням інноваційних проєктів та методів. Бажаю Наталії Василівні успіху та здобутків на новій посаді!»

Також мер повідомив, що з урахуванням вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту», тривалість навчального року має становити не менше 175 робочих днів, департамент з гуманітарних питань визначив дату останнього дня занять для всіх закладів загальної середньої освіти міста – 7 червня.

Після завершення навчального року протягом двох тижнів у навчальних закладах проводитимуться групові та індивідуальні консультації для дітей-переселенців, графік проведення яких буде розроблено кожною установою окремо.

Традиційні останні дзвоники цього року не будуть проводитися через дію воєнного стану. Видача документів випускникам 9-х та 11-х класів відбуватиметься 17 та 30 червня відповідно.

Ще новини

Leave a Comment