Спортивні заклади Кам’янського долучилися до забезпечення потреб переселенців та тероборони міста

Управління молоді та спорту спільно із підпорядкованими спортивними закладами та Молодіжною радою міста роблять вагомий вклад допомагаючи потребуючим. 

Про це повідомив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

«Проводять прийом продуктів харчування та речей необхідних для забезпечення потреб переселенців та тероборони міста на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» міської ради. 

Забезпечують роботу пункту плетіння сіток «Жіноча сотня». 

На базі «ДЮСШ №2» надають допомогу внутрішньо переміщеним особам, які На базі боксерського залу «ДЮСШ №2» (по пр. Василя Стуса) створили та організували роботу волонтерського центру «Павутинка», де волонтери шиють подушки та ноші для переселенців та захисників. 

На тому тижні управлінням молоді та спорту, Молодіжною радою міста та ГО «Фонд розвитку Кам’янського» було розпочато проведення гуманітарної акції щодо збору допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та ліків для ЗСУ та переселенців. Представники Молодіжної ради поблизу великих супермаркетів роздають перехожим мешканцям міста флаєра із переліком необхідного, пропонують долучитися до акції та збирають допомогу, що надають небайдужі містяни. Приємно констатувати готовність людей йти на зустріч та активно приймати участь у таких заходах. 

На вихідних було організовано безкоштовну екскурсію до кінної ферми «Horses Kamenskoe» для родин з дітьми з числа вимушених переселенців. Дуже важливо зараз допомагати людям адаптуватися під нові умови життя і хоча б на хвилини дати забути про жахи війни. 

Також триває проведення ігор благодійного «Футбольного марафону миру». Зібрані кошти від ігор направляються на підтримку ЗСУ. 

Дякую усім, хто зараз допомагає, завдяки згуртованості та увазі до ближнього ми зможемо пройти найскладніші випробування. Україна переможе!»

Ще новини

Leave a Comment