У Кам’янському триває благодійний футбольний марафон

Три тижні поспіль глядачі футбольних матчів у Кам’янському жертвували гроші на підтримку ЗСУ та вимушених переселенців із зони бойових дій. Черговий матч у рамках «Футбольного марафону світу» відбувся у четвер, 28 квітня, на стадіоні ДЮСШ №2. Участь у ньому взяли команди «ПМГУ Метінвест промсервіс» та «Дніпро».
«Приєднатися до благородної акції бажає багато команд. Ми на початку місяця провели засідання Федерації футболу міста, на якому було запропоновано провести низку футбольних матчів, а зібрані кошти на них передати на потреби Збройних сил України та на підтримку переселенців із населених пунктів, у яких йдуть бойові дії, – розповів Едуард Коряк, голова Федерації футболу Кам’янського, начальник управління молоді та спорту міської ради. – Футболісти всіх команд, які грають у першості міста, розуміють важливість цієї акції та приєднуються, щоб зробити свій внесок».
У вчорашньому матчі перемогу здобула команда «Дніпро», яка домінувала упродовж усієї зустрічі. Перший гол записав на свій рахунок гравець “Дніпра” Євген Богров. Голкіпер «ПМГУ Метінвесту» ще двічі виймав м’яч зі своїх воріт у першому таймі.
У другій половині суперник «розмочив» рахунок. Але й отримав у відповідь ще чотири голи. Підсумковий рахунок матчу – 7:1 на користь «Дніпра».
За «Дніпро» забивали Євген Богров – 3, Анатолій Конончук – 1, Олег Шевцов – 1, Сергій Гриневич – 1, Євген Тищенко – 1. За «ПМГУ Метінвест промсервіс» відзначився Влад Безцінний.

Ще новини

Leave a Comment