На ранок 20 квітня у Кам’янському все стабільно

Доба 19 квітня у Кам’янському пройшла без сигналів повітряної тривоги, позаштатних ситуацій у місті не зафіксували. У місті все стабільно та мирно. Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

Також мер нагадав, що згідно з розпорядженням обласної військової адміністрації, у Великодню ніч з 23 на 24 квітня відмінено комендантську годину, щоб бажаючі віруючі могли відвідати богослужіння. Для забезпечення безпеки громадян у місцях масового скупчення людей у ​​цей час буде посилено патрулювання Нацполіції.

Крім того, відучора інспектори Кам’янського райуправління ДСНС проводять інструктажі з настоятелями та служителями культових споруд з метою забезпечення належного стану готовності та забезпечення реагування на надзвичайні ситуації. Фахівці роз’яснюють основні правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись при богослужіннях у храмі.

Андрій Білоусов згадав наших захисників – героїв, що померли захищаючи Батьківщину: “Важко отримувати звістки про загибель наших воїнів із Кам’янського. Ми шануємо кожного, хто ризикує своїм життям заради миру у нашій країні”, – зазначає міський голова.

Днями Президент України посмертно нагородив державними нагородами кам’янчан військових:

⁃ солдата Чиженка Максима Олександровича – орденом «За мужність» ІІ ступеня

⁃ старшого солдата Новосада Миколи Володимировича – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня

⁃ сержанта Коновалова Кирила Ігоровича – орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Ще новини

Leave a Comment