Мер Кам’янського Андрій Білоусов відвідав філії для реєстрації внутрішньо переміщених осіб

На сьогоднішній день у Кам’янському знайшли прихисток більше 8 тисяч вимушених переселенців. А від 11 числа запрацювало ще дві філії для реєстрації внутрішньо переміщених осіб. Мер Кам’янського відвідав нові філії.

Про це Андрій Білоусов повідомив у Фейсбук.

«Сьогодні відвідав наші філії для реєстрації внутрішньо переміщених осіб.

У зв’язку з великим потоком переселенців наш основний Центр турботи був переповнений , тому з 11 квітня ми додатково відкрили два філіали для реєстрації ВПО.

Проінспектувавши ситуацію, мною було надано ряд доручень, в тому числі щодо облаштування місць для більш комфортного очікування у черезі на реєстрацію.

По пр. Свободи, 2/1 – ситуація з чергами контрольована, дуже допомогають волонтери, котрі консультують та ведуть розподіл черги. Дякую Вам!

По пр.Перемоги , 63 – черги є, але ніхто не залишається без уваги.

По пр. В.Стуса , 10/12, де знаходиться наш основний Центр турботи для переселенців – дуже багато бажаючих. Просимо Вас, уважно слухати наших спеціалістів , якщо вам надано талон для черги вже на наступний день , не варто стояти і чекати, приходьте зранку назначеного дня.

Якщо Ви отримали талон на чергу у Центрі турботи по пр. В.Стуса , будь-ласка , не йдіть після цього до філій і не створюйте черги сподіваючись, що вас там приймуть раніше, так Ви займаєте час інших людей.

Наші спеціалісти працюють 24/7, вони намагаються якомога скоріше надати допомогу кожному. Зараз у Кам‘янськом зареєстровано понад 8000 переміщених осіб, це дуже велика робота опрацювати питання кожного, тому прошу Вас, відноситися з розумінням один до одного.

Детальніша інформація:

Для реєстрації внутрішньо переміщеннним особам звертатися:

– пр. Свободи , 2/1 (колишня Заводська адміністрація)

⁃ пр.Перемоги, 63 (Центр надання адміністративних послуг Дніпровского району)

⁃ пр.В.Стуса, 10/12 (Центр турботи для переміщених та постраждалих осіб (ЦНАП)

Детальніше про Центр турботи для переселенців.

При департаменті соціальної політики Кам’янської міської ради працює цілодобовий контактний центр, звертатися за номерами:

⁃ 097 519 45 71

⁃ 098 917 25 79

⁃ 067 732 82 26

⁃ 096 825 84 05

⁃ 067 286 58 50

⁃ 067 664 60 51

УВАГА!! ПІСЛЯ 17:00 звертатися за телефонами, лише за питаннями термінового розміщення прибувших переселенців.

З 8:00 до 17:00 за вказаними телефонами спеціалісти департаменту нададуть Вам інформацію щодо розміщення, можливості забезпечення речами першої необхідності, влаштування дітей до навчальних закладів, медичного обслуговування та отримання психологічної підтримки та ін.»

 

Ще новини

Leave a Comment