Міський голова Кам’янського та генеральний директор Каметсталі провели нараду щодо комунікації з гуманітарних питань

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов та генеральний директор Каметсталі, разом з координаторами Метінвесту, провели нараду щодо комунікації з гуманітарних питань.

Як відзначив Дмитро Липпа, у містах присутності групи компаній Метінвест та ДТЕК, в координації з Фондом Ріната Ахметова, створено Регіональні центри гуманітарної допомоги мешканцям міст та біженцям. В першу чергу, підтримка спрямована до міст Запоріжжя, Авдіївки, Покровська, мешканці яких потребують невідкладної допомоги.

«На Каметсталь вже прибуло три вантажівки з продуктами харчування та речами першої необхідності, на даний час триває розвантаження. На нашому підприємстві буде сформовано гуманітарний резерв. Разом з міським головою ми готові до будь-якого розвитку подій», – Дмитро Липпа.

В свою чергу, Андрій Білоусов зазначив, що на даний час ситуація у місті стабільна та керована.

«У нас створено 4 логістичних центри взаємодії з мешканцями міста та вимушеними переселенцями , ми чітко уявляємо, хто з мешканців потребує першочергової допомоги у разі необхідності. З компанією Метінвест ми відпрацювали взаємодію щодо різних можливих сценаріїв подій», – зазначив Андрій Білоусов.

 

Ще новини

Leave a Comment