Боксер Усик залишив Україну, щоб тренуватися перед матчем-реваншем із Ентоні Джошуа

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик залишив Україну, щоб готуватися до матчу-реваншу з британцем Ентоні Джошуа. Українець переміг Джошуа у вересні 2021 року, а в червні знову зустрінеться з британцем.

Спершу потенційна дата матчу-реваншу припадала на квітень, але пошук британським атлетом нового тренера та тривалі переговори про його ймовірний поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Фʼюрі змусили відкласти ці плани.

Усик – один із кількох колишніх і нинішніх українських боксерів-професіоналів, які стали на захист України. Упродовж майже місяця 35-річний Усик брав участь у збройному опорі агресії Росії в складі сил територіальної оборони, хоча має право не служити – як батько трьох дітей.

Український боксер із Криму Олександр Усик ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Усик звернувся до України – «Ти наймогутніший в світі народ». Росіянам сказав – «Это наша земля»

Чемпіон світу у легкій вазі 34-річний Василь Ломаченко також взявся за зброю для захисту України. Цього тижня він оголосив, що відкладає поєдинок проти абсолютного чемпіона світу австралійця Джорджа Камбососа, і суперник із розумінням поставився до цього рішення.

«Василю, я поважаю твоє рішення і повністю розумію його. Я молюся за тебе та твою країну. Будь ласка, залишайся у безпеці. І одного разу, коли я переможу Девіна Гейні, ми проведемо бій між двома справжніми чемпіонами. Благослови тебе Бог», – написав австралієць у твітері.

Колишні чемпіони світу у важкій вазі брати Віталій та Володимир Клички також перебувають у Києві.

50-річний Віталій є мером міста з 2014 року, а 45-річний Володимир минулого місяця як резервіст записався до сил територіальної оборони столиці.

Мер Києва Віталій Кличко біля житлового будинку, зруйнованого внаслідок російського вторгнення до України. Київ, 14 березня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Кличко: плани РФ взяти Київ «не реалізуються ніколи»

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

Ще новини

Leave a Comment