Кам`янське об`єднується для оборони міста

Сьогодні у Кам’янському відбулася знаменна подія – бійці територіальної оборони міста склали присягу на вірність Україні.

Як відомо, підрозділ ТРО у нашому місті було створено після того, як стала очевидною загроза російського вторгнення в Україну. А одразу після початку військових дій біля входу до приміщення тероборони на вулиці Магнітогорській стали збиратися сотні кам’янчан, які бажають зі зброєю в руках захищати рідне місто від непроханих «визволителів». Причому приходили не лише чоловіки призовного віку, а й старші люди, а також жінки – всі хотіли зробити свій внесок у захист своєї землі від окупантів.

Сьогодні бійці ТРО присягнули на вірність українському народу та заявили про готовність захистити Кам’янське від путінських орд.

«Путін та його прихильники сильно прорахувалися, коли думали, що в Україні російські війська зустрічатимуть квітами. Кам`янчани дружно сказали «ні» вторгненню, у місті створено бойовий підрозділ територіальної оборони, який готовий зі зброєю в руках дати відсіч тим, хто прийшов до нас із війною. Я ще раз хочу сказати величезне спасибі міській владі та особисто міському голові Андрію Білоусову за допомогу та підтримку нашому підрозділу, жодне наше прохання не залишається без уваги, місто забезпечує нас усім необхідним. З такою підтримкою, з таким єднанням усіх кам’янчан, ми обов’язково зупинимо російські орди, перемога буде за нами!», – каже керівник Штабу ТРО Кам’янського Олександр Костенко.

«Багато хто з тих, хто сьогодні присягнув Україні, вперше в житті взяли до рук зброю, люди добровільно змінюють свої цивільні професії на професію військового. Крім того, обороні Кам’янського та України допомагають усі – промислові підприємства та бізнес-структури, жінки та діти. Сьогодні ми бачимо небачене єднання всіх кам’янчан довкола головної мети – захистити наше право на свободу, на гідне життя та на майбутнє від тих, хто намірився все це у нас відібрати. А якщо ми єдині, ми непереможні!», – зазначив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

 

 

 

 

 

 

Ще новини

Leave a Comment